Tuesday, April 19, 2016

New 2016: Chimie farmaceutică și Chimie medicală la Facultatea de Chimie din București

Update: 14 sept. - http://edu.ro ; http://infoub.unibuc.ro , http://www.edumanager.ro , http://www.c3.cniv.ro/

Anul acesta, la Admiterea 2016, la Facultatea de Chimie, Universitatea din București, vor fi locuri la admitere pentru două noi programe de studii: Chimie farmaceutică și Chimie medicală. Se dorește oferirea unor programe de studii universitare care să răspundă cerințelor calificărilor din prezent și în perspectiva evoluției domeniului pieței muncii. Detalii: http://admitere.unibuc.ro/ , http://www.chimie.unibuc.ro/

Facultatea de Chimie din cadrul Universității din București - cu o tradiție de peste 150 de ani, este o instituție de cercetare avansată și de educație aflată pe prima poziție la categoria A, conform ultimei ierarhizări realizate de Ministerul Educației Naționale și European University Association (EUA). 

- Sigla alăturată - Design și realizare: Meri Pogonariu, redactor, Editura Universității din București (http://editura-unibuc.ro)


Update: 04.08. 2016 - HOTĂRÂRE pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 376/2016 privind aprobarea Nomenclatorului domeniilor şi al specializărilor/programelor de studii universitare şi a structurii instituţiilor de învăţământ superior pentru anul universitar 2016 – 2017.

No comments: